Nieuws

Actueel

Het ZGWA-intranet is live!

Vandaag heeft het grootste gedeelte van de bij ons aangesloten huisartsen hun inloggegevens ontvangen voor het ZGWA intranet!

We zijn erg blij met deze ontwikkeling en wensen iedereen een prettig gebruik op ons intranet!

Klik hier op de link naar ons intranet. 

Lichttherapie voor uw patiënten

De zomer is voorbij en de winter staat voor de deur. Voor sommige mensen betekent dit dat er een sombere periode aankomt. Binnen uw huisartsenpraktijk treft u regelmatig mensen met stemmingsklachten. Mogelijk zijn deze klachten seizoensgebonden en is er sprake van een seizoensgebonden depressie. In dat geval kan lichttherapie een goede behandeling zijn om van de klachten af te komen. Lees hier verder.

Minder Piekeren

Piekeren kan het leven minder leuk maken en kost veel energie. De een heeft er meer last van dan de ander en ermee stoppen is vaak niet zo simpel. Bij verergering van het piekeren bestaat de kans dat je psychische klachten ontwikkeld. Deze klachten, zoals bijv. angst, somberheid en stress, hebben alles te maken met gedachten. Lees hier verder.

1 2 3 4

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap