Nieuws

Actueel

Ook in 2019 draait bij ZGWA onze zorg om ú!


Zaterdag 10 november sportdag voor kinderen/jongeren met een beperking

23 oktober 2018

Op zaterdag 10 november wordt in de Reeweghal (Halmaheiraplein) in Dordrecht in samenwerking met verschillende partijen uit de Drechtsteden een sportdag georganiseerd voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en motorische beperking. Kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten: o.a. rolstoeltennis, zitvolleybal, racerunning en frame-voetbal. Klik hier voor de flyer.

Workshop voor patiënten over voeding

16-10-2018

In samenwerking met de aangesloten diëtistes organiseren we binnen de ZGWA de volgende informatiebijeenkomsten voor uw patiënten:

• Vet in de voeding, de feiten en de fabels
• Diabetes en voeding, de feiten en de fabels
• Lekker eten met minder zout

Zorgverzekeraars onderschrijft het belang van goede voedingsadvisering en de meerwaarde van voorlichting in groepsbijeenkomsten. De workshops zijn daarom voor patiënten die binnen de ketenzorg behandeld worden zonder kosten.

Lees verder.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap