Nieuws

Actueel

Zaterdag 10 november sportdag voor kinderen/jongeren met een beperking

23 oktober 2018

Op zaterdag 10 november wordt in de Reeweghal (Halmaheiraplein) in Dordrecht in samenwerking met verschillende partijen uit de Drechtsteden een sportdag georganiseerd voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en motorische beperking. Kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten: o.a. rolstoeltennis, zitvolleybal, racerunning en frame-voetbal. Klik hier voor de flyer.

Workshop voor patiënten over voeding

16-10-2018

In samenwerking met de aangesloten diëtistes organiseren we binnen de ZGWA de volgende informatiebijeenkomsten voor uw patiënten:

• Vet in de voeding, de feiten en de fabels
• Diabetes en voeding, de feiten en de fabels
• Lekker eten met minder zout

Zorgverzekeraars onderschrijft het belang van goede voedingsadvisering en de meerwaarde van voorlichting in groepsbijeenkomsten. De workshops zijn daarom voor patiënten die binnen de ketenzorg behandeld worden zonder kosten.

Lees verder.

Zaterdag 6 oktober Fittest voor ouderen in Alblasserdam

25-09-2018

Bent u boven de 55 jaar, inwoner van de gemeente Alblasserdam en benieuwd naar uw fitheid? Doe dan mee met de gratis fittest op zaterdag 6 oktober. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom in Sportcentrum de Blokweer om uw conditie te meten. Meld u snel aan! Lees meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap