Nieuws

Actueel

Free Learning Module 'Niet zichtbare beperkingen’

11 april 2019

Een niet-zichtbare beperking: hoe herkent u dit en hoe kunt u hier rekening mee houden? U leert het in de free learning module 'Niet zichtbare beperkingen' die u in ongeveer 30 minuten doorloopt. Iedereen die dat wil, kan aan de hand van vragen en video’s basiskennis opdoen over wat niet-zichtbare beperkingen zijn en leren hoe hiermee in de communicatie rekening wordt gehouden.

Lees meer


Groepstraining 'Stoppen met roken' 3 april in Dordrecht van start

1 april 2019

Stoppen met roken... hoe dan? Met begeleiding lukt het wél! Van harte welkom bij de groepstraining 'Stoppen met Roken', die op woensdag 3 april in Dordrecht van start gaat.

Lees meer


Samenwerkingsconvenant ‘Stimulering opleidingsplaatsen doktersassistent’ ondertekend

27 maart 2019

Op dinsdag 26 maart ondertekenden vertegenwoordigers van ZGWA, de huisartsenpost en ROC Da Vinci College het samenwerkingsconvenant ‘Stimulering opleidingsplaatsen doktersassistent’. “Met dit convenant slaan we als belanghebbende partijen de handen ineen om het verwachte tekort aan doktersassistenten en praktijkondersteuners in de toekomst een halt toe te roepen. Een mooie stap in de goede richting!”, aldus Caroline de Jong, manager Zorggroep ZGWA.

Lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap