Nieuws

Actueel

Samenwerkingsconvenant ‘Stimulering opleidingsplaatsen doktersassistent’ ondertekend

27 maart 2019

Op dinsdag 26 maart ondertekenden vertegenwoordigers van ZGWA, de huisartsenpost en ROC Da Vinci College het samenwerkingsconvenant ‘Stimulering opleidingsplaatsen doktersassistent’. “Met dit convenant slaan we als belanghebbende partijen de handen ineen om het verwachte tekort aan doktersassistenten en praktijkondersteuners in de toekomst een halt toe te roepen. Een mooie stap in de goede richting!”, aldus Caroline de Jong, manager Zorggroep ZGWA.

Lees verder

Kom ook op 5 maart naar het Papendrechts Gezondheidscafé!

19 februari 2019

Hoe verwerk je dat je een ziekte hebt die niet meer overgaat, bijvoorbeeld COPD en diabetes? Hoe en met wie kun je praten over wat de ziekte met je doet? Hoe accepteer je beperkingen en stel je plannen bij? Praat er over met anderen en deskundigen. Ook partners zijn van harte welkom.

Praktijkondersteuners GGZ Paulien Schalk en Linda de Vries geven een presentatie, waarna deelnemers in groepjes onder leiding van een gespreksbegeleider verder kunnen praten. De bijeenkomst is in principe voor inwoners van Papendrecht, maar ook mensen uit andere woonplaatsen zijn welkom. In de toekomst wordt deze bijeenkomst naar verwachting ook in Dordrecht gehouden.

Wil je komen? Dan is het prettig als je je vooraf per e-mail even aanmeldt: gezondheidscafepapendrecht@gmail.com.

Lees verder

Groepscursus 'Rookvrij! Ook jij?' start 14 januari in Dordrecht

Als u wilt stoppen met roken is het prettig als u er niet alleen voor staat. Maak het uzelf daarom makkelijker en meld u aan voor de 'Rookvrij! Ook jij?' stoppen met roken cursus die op 14 januari begint in Dordrecht. In een groep kunt u elkaar steunen en heeft u namelijk één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken! Lees meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap