Nieuws

Actueel

Wij wensen u...

Zorggroepen ZGWA en HenZ werken samen bij programma OPEN: voor het veilig online delen van medische gegevens met de patiënt

1 november 2019

Het programma OPEN gaat huisartsen(praktijken) en eerstelijnsorganisaties ondersteunen en ontzorgen bij het digitaal beschikbaar stellen van medische gegevens aan patiënten. Zorggroepen ZGWA en Huisarts en Zorg pakken dit gezamenlijk aan. Vanochtend hebben de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Lees meerPublieksjaarverslag 2018 ZGWA: Samen verbeteren we huisartsenzorg

Dit jaar hebben we voor het eerst een jaarverslag voor een breed publiek samengesteld. "Dit is met veel plezier gebeurd en we zijn trots op het eindresultaat!", glundert communicatiemedewerker Erna Quant. "We kijken terug op een intensief, maar mooi jaar voor ZGWA, dat vooral in het teken van de nieuwe strategie stond. Fijn dat we steeds meer worden (h)erkend als een laagdrempelige huisartsenorganisatie. Met gedreven medewerkers en een betrokken, tevreden achterban", aldus bestuurder Henk Stout.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap