Nieuws

Actueel

Wij zijn verhuisd!

16 mei 2019

Met ingang van heden werken we als kantoren van ZGWA en de Regionale Huisartsenpost Drechtsteden vanuit één gezamenlijk pand. Ons nieuwe adres is: Antoniuslaan 1c, 3341 GA, Hendrik-Ido-Ambacht. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via 078 - 20 200 40.

Lees meer.

Raad van Toezicht-lid Bart Koolstra overleden

10 mei 2019

Ons bereikte het droevige bericht van het plotselinge overlijden van ons Raad van Toezicht-lid Bart Koolstra.

Lees meer

Free Learning Module 'Niet zichtbare beperkingen’

11 april 2019

Een niet-zichtbare beperking: hoe herkent u dit en hoe kunt u hier rekening mee houden? U leert het in de free learning module 'Niet zichtbare beperkingen' die u in ongeveer 30 minuten doorloopt. Iedereen die dat wil, kan aan de hand van vragen en video’s basiskennis opdoen over wat niet-zichtbare beperkingen zijn en leren hoe hiermee in de communicatie rekening wordt gehouden.

Lees meer


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap