Nieuws

Actueel

Publieksjaarverslag 2018 ZGWA: Samen verbeteren we huisartsenzorg

Dit jaar hebben we voor het eerst een jaarverslag voor een breed publiek samengesteld. "Dit is met veel plezier gebeurd en we zijn trots op het eindresultaat!", glundert communicatiemedewerker Erna Quant. "We kijken terug op een intensief, maar mooi jaar voor ZGWA, dat vooral in het teken van de nieuwe strategie stond. Fijn dat we steeds meer worden (h)erkend als een laagdrempelige huisartsenorganisatie. Met gedreven medewerkers en een betrokken, tevreden achterban", aldus bestuurder Henk Stout.

Uitnodiging van Het Parkhuis (Dordrecht) voor de opening van de dagbehandeling voor jonge mensen met dementie op 21 juni

11 juni 2019

Het Parkhuis biedt sinds 1 februari 2019 dagbehandeling voor jonge mensen met dementie aan. Huisartsen en poh's zijn van harte welkom bij de officiële opening op vrijdag 21 juni vanaf 11.15 uur.

Lees meer

Wij zijn verhuisd!

16 mei 2019

Met ingang van heden werken we als kantoren van ZGWA en de Regionale Huisartsenpost Drechtsteden vanuit één gezamenlijk pand. Ons nieuwe adres is: Antoniuslaan 1c, 3341 GA, Hendrik-Ido-Ambacht. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via 078 - 20 200 40.

Lees meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap