Nieuws

Actueel

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Regionale Huisartsenpost Drechtsteden met HealthConnected

Maandag 28 september vond de officiële ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomst van de RHD met HealthConnected. 

Lees meer

Huisartsen gezocht!

Wij zoeken meerdere enthousiaste huisartsen, voor in totaal 11 dagdelen per week, om het team van huisartsenpraktijk Spirea in Dordrecht te versterken. Lees meer

Publieksjaarverslag 2019 ZGWA: Samen verbeteren we huisartsenzorg

Met trots presenteren wij u: ons publieksjaarverslag 2019 ZGWA - ‘Samen verbeteren we huisartsenzorg’. We kijken terug op een welbesteed jaar voor ZGWA, dat vooral in het teken stond van het herinrichten van onze organisatie, zoals beschreven in onze strategie. Zo maken we met elkaar de stap naar toekomstbestendige huisartsenzorg in de regio.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap