Nieuws

Actueel

Informatieavonden over voeding

26 maart 2020 

WEGENS HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE INFORMATIEAVONDEN OVER VOEDING TOT EN MET 1 JUNI 2020 AFGELAST

Voor mensen met diabetes en cardiovasculair risico (CVRM) is het verstandig om op voeding te letten. En ook wie géén diabetes of cardiovasculair risico heeft, kan hier baat bij hebben. De diëtisten van Zorggroep ZGWA bieden workshops aan voor mensen met diabetes of cardiovasculair risico. Ook anderen die belangstelling hebben voor voeding (partners, belangstellenden, professionals) zijn van harte welkom! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 


Wij wensen u...

Zorggroepen ZGWA en HenZ werken samen bij programma OPEN: voor het veilig online delen van medische gegevens met de patiënt

1 november 2019

Het programma OPEN gaat huisartsen(praktijken) en eerstelijnsorganisaties ondersteunen en ontzorgen bij het digitaal beschikbaar stellen van medische gegevens aan patiënten. Zorggroepen ZGWA en Huisarts en Zorg pakken dit gezamenlijk aan. Vanochtend hebben de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Lees meer1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap