Nieuws

Actueel

OPROEP HUISARTSEN

Gezocht huisartsen die deel willen nemen aan de pilot anderhalvelijnszorg!

Verdere informatie staat beschreven in de toelichting

PERSBERICHT

Persbericht, 2 juni 2015

'Recepten'voor aanpak risicofactoren hart- en vaatzieketen

Het Platform Vitale Vaten en samenwerkingsgroep Implementatie zorgstandaard CVRM brengen vandaag het rapport 'Project Innovatie CVRM' uit. In dit rapport bieden vier zorggroepen (waaronder ZGWA) en de organisaties die hen ondersteunden een kijkje in de implementatiekeuken. Lees verder....

Vilans - De zorgtransitie

Overzicht van de zorgtransitie

De zorgtransitie, ofwel hervormingen van de langdurige zorg en ondersteuning gaat iedereen aan. Wat valt onder welke wet? Uit welk potje worden zorg en ondersteuning betaald? Welke wetten komen samen bij de hervorming van zorg en ondersteuning?

VILANS, specialist in het ontwikkelen en helpen toepassen van kennis die de langdurende zorg blijvend verbetert, maakte een handige infographic. Een eenvoudig overzicht van de hervorming van zorg en ondersteuning binnen de gemeente.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap