Nieuws

Actueel

Minder Piekeren

Piekeren kan het leven minder leuk maken en kost veel energie. De een heeft er meer last van dan de ander en ermee stoppen is vaak niet zo simpel. Bij verergering van het piekeren bestaat de kans dat je psychische klachten ontwikkeld. Deze klachten, zoals bijv. angst, somberheid en stress, hebben alles te maken met gedachten. Lees hier verder.

Minder Stress

Drukte of een periode van spanning hebben we allemaal wel eens, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat dit je leven gaat beheersen en je er echt stress van krijgt. De cursus Minder stress helpt om meer grip op je eigen vitaliteit te houden, zodat bijv. een burn-out of andere psychische klachten worden voorkomen. Lees hier verder.

Enthousiaste reacties op Workshops over ‘Zout’

Enthousiaste reacties op Workshops over ‘Zout’

‘Ik heb er veel van geleerd’ zeiden veel patiënten na afloop van de workshop over zout.

In het najaar organiseren onze diëtisten weer nieuwe workshops. Invalshoek is wat men kan doen voor de eigen gezondheid door een gezondere leefstijl. Er worden veel praktische tips gegeven.

Binnenkort volgt een overzicht met data en plaatsen van nieuwe workshops.

De Gezondheidsraad komt in het najaar met nieuwe adviezen over gezonde voeding. In de nieuwe serie workshops wordt daar ook op in gegaan.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap