Nieuws

Actueel

Lichttherapie voor uw patiënten

De zomer is voorbij en de winter staat voor de deur. Voor sommige mensen betekent dit dat er een sombere periode aankomt. Binnen uw huisartsenpraktijk treft u regelmatig mensen met stemmingsklachten. Mogelijk zijn deze klachten seizoensgebonden en is er sprake van een seizoensgebonden depressie. In dat geval kan lichttherapie een goede behandeling zijn om van de klachten af te komen. Lees hier verder.

Minder Piekeren

Piekeren kan het leven minder leuk maken en kost veel energie. De een heeft er meer last van dan de ander en ermee stoppen is vaak niet zo simpel. Bij verergering van het piekeren bestaat de kans dat je psychische klachten ontwikkeld. Deze klachten, zoals bijv. angst, somberheid en stress, hebben alles te maken met gedachten. Lees hier verder.

Minder Stress

Drukte of een periode van spanning hebben we allemaal wel eens, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat dit je leven gaat beheersen en je er echt stress van krijgt. De cursus Minder stress helpt om meer grip op je eigen vitaliteit te houden, zodat bijv. een burn-out of andere psychische klachten worden voorkomen. Lees hier verder.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap