Nieuws

Actueel

Gezocht: doktersassistenten en POH's voor ZGWA Flexpool

24-07-2018

Lees meer.

Workshops voor patiënten over voeding

In samenwerking met de aangesloten diëtistes organiseren we binnen de ZGWA de volgende informatiebijeenkomsten voor uw patiënten:
  
• Vet in de voeding, de feiten en de fabels
• Diabetes en voeding, de feiten en de fabels
• Lekker eten met minder zout

Zorgverzekeraars onderschrijft het belang van goede voedingsadvisering en de meerwaarde van voorlichting in groepsbijeenkomsten. De workshops zijn daarom voor patiënten die binnen de ketenzorg behandeld worden zonder kosten.

Lees hier verder


Het eigen risico in de zorg

"In 2008 is een verplicht eigen risico ingesteld in de zorg (de ketenzorg valt níet onder het eigen risico). In 2008 bedroeg dit eigen risico €150 en inmiddels (2016) is dit eigen risico €385 per jaar. Door de invoering van het eigen risico is discussie ontstaan over de toegankelijkheid van de zorg en (mogelijke veranderingen in) het gedrag van burgers.

In 2015 heeft TNS NIPO in opdracht van VGZ een onderzoek uitgevoerd om het 'zorggedrag' van het Nederlands publiek omtrent het eigen risico in kaart te brengen."

Graag brengen we het document 'Het eigen risico in zorg' van TNS NIPO onder uw aandacht. Door hier te klikken kunt u het volledige document lezen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap