Nieuws

Actueel

Folder netvliescontrole voor diabetespatiënten

Bij Diabetes Mellitus type II bestaat een verhoogde kans op beschadiging van de bloedvaatjes die het netvlies van uw ogen van bloed voorzien. Op den duur kunt u hierdoor slechter gaan zien of zelfs blind worden. Daarom is het van belang dat bloedvatveranderingen op tijd worden opgespoord en behandeld. Met de jaarlijkse netvliesscreening worden afwijkingen opgespoord en in de meeste gevallen is blindheid te voorkomen.

Lees hier verder voor meer informatie over de netvliescontrole.

‘Die betrokken dorpsdokter van weleer zit diep in ons geworteld’

Zuijderhoudt & Den Hartog

Het zouden zomaar vader en zoon kunnen zijn.
Nee, geen spoortje van uiterlijke gelijkenis. Wel twee zielsverwanten als het gaat om de essentie van het huisarts zijn. De samenwerkende dorpsdokters Zuijderhoudt en Den Hartog vertellen in een openhartig gesprek wat hen drijft en wat zij van de toekomst verwachten. Lees hier verder

Het ZGWA-intranet is live!

Vandaag heeft het grootste gedeelte van de bij ons aangesloten huisartsen hun inloggegevens ontvangen voor het ZGWA intranet!

We zijn erg blij met deze ontwikkeling en wensen iedereen een prettig gebruik op ons intranet!

Klik hier op de link naar ons intranet. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap