Nieuws

Actueel

Huisartsen gezocht!

Wij zoeken meerdere enthousiaste huisartsen, voor in totaal 11 dagdelen per week, om het team van huisartsenpraktijk Spirea in Dordrecht te versterken. Lees meer

Publieksjaarverslag 2019 ZGWA: Samen verbeteren we huisartsenzorg

Met trots presenteren wij u: ons publieksjaarverslag 2019 ZGWA - ‘Samen verbeteren we huisartsenzorg’. We kijken terug op een welbesteed jaar voor ZGWA, dat vooral in het teken stond van het herinrichten van onze organisatie, zoals beschreven in onze strategie. Zo maken we met elkaar de stap naar toekomstbestendige huisartsenzorg in de regio.

M.i.v. dinsdag 2 juni gaan alle patiënten in ANW-uren weer naar de Huisartsenpost aan de Karel Lotsyweg in Dordrecht

Met ingang van dinsdag 2 juni worden alle patiënten in de avond, nacht en in het weekend weer gezien op de hoofdlocatie van de huisartsenpost, aan de Karel Lotsyweg in Dordrecht. Daarbij worden de patiëntenstromen nog steeds gescheiden: mensen met luchtwegklachten worden apart gehouden van mensen zonder luchtwegklachten.

Patiënten met klachten die op corona wijzen (koorts, neusverkouden, hoesten en/of keelpijn), nemen een mondkapje mee van huis of krijgen bij de balie een mondkapje. Zij worden in een aparte wachtkamer ontvangen. Daar kan 1,5 meter onderlinge afstand worden gehouden. Ook worden zij in een aparte spreekkamer door de arts gezien. Alle patiënten wordt gevraagd zoveel mogelijk alleen te komen of, als dat niet mogelijk is, met maximaal één begeleider. Door deze werkwijze wordt het risico op besmetting voor patiënten zonder corona-verdenking zo laag mogelijk gehouden.

Tevens vervallen met ingang van dinsdag 2 juni de aparte locaties voor patiënten met luchtwegklachten in Dordrecht en Sliedrecht. De aparte locatie in Zwijndrecht werd al eerder gesloten. Alle patiënten voor het spreekuur overdag worden weer door hun eigen huisarts in de eigen huisartsenpraktijk gezien.

Voor iedereen die de zorg van de huisarts nodig heeft geldt: eerst bellen. Overdag belt u naar uw eigen huisarts. Avonds, ’s nachts en in het weekend belt u - als het spoed heeft - met de huisartsenpost, telefoon 078-2020020.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap