Gezond leven

Wat u zelf kunt doen

Door een aantal elementen in uw levenstijl aan te passen kunt u gezonder leven. Met wat simpele aanpassingen in uw dagelijkse patroon maakt u uw lijf gezonder. Een gezondere levensstijl brengt een flink aantal voordelen met zich mee. U krijgt onder andere een betere conditie en bent minder vatbaar voor bepaalde aandoeningen. In het menu aan de linkerkant vindt u praktische adviezen die u kunnen helpen gezonder te leven. 

Mijn Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kunt u zich bijvoorbeeld voldoende redden? Voelt u zich gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit uw omgeving? Het gaat erom dat u zich gezond en energiek voelt, op de manier die bij u past. Het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid helpt u kiezen en bespreken wat voor u belangrijk is. Er is een vragenlijst voor volwassenen en voor kinderen. Lees meer.

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap