CVRM

Over CVRM

Hart- en vaataandoeningen zijn een van de grootste gezondheidsrisico's in Nederland bij zowel mannen als vrouwen. Eén op de drie Nederlanders sterft als gevolg van een hart- of vaatziekte. CVRM staat voor Cardio Vasculair Risico Management en richt zich op het voorkomen of vertragen van deze ziekten.

ZGWA Zorgpas en ZGWA Zorgwijzer

Nuttige links

Informatiebijeenkomsten over voeding voor patiënten
Regelmatig worden in samenwerking met de diëtistes informatiebijeenkomsten over voeding voor patiënten georganiseerd. Onderwerpen zijn: 'Vet in de voeding, de feiten en de fabels', 'Diabetes en voeding, de feiten en de fabels', 'Lekker eten met minder zout', 'Koude kook workshop'. U bent van harte welkom! Klik hier voor het overzicht.

Op consult? Bereid u goed voor!

 

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2019 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap