UITNODIGING VAN HET PARKHUIS (DORDRECHT) VOOR DE OPENING VAN DE DAGBEHANDELING VOOR JONGE MENSEN MET DEMENTIE OP 21 JUNI

Beste huisarts/poh,

Het Parkhuis biedt sinds 1 februari 2019 dagbehandeling voor jonge mensen met dementie aan. Dit zijn mensen waar de diagnose dementie is gesteld voor hun 66ste levensjaar. Op de dagbehandeling krijgen deze cliënten een compleet behandelprogramma, waardoor ze de juiste ondersteuning krijgen om alle functionaliteiten zo lang mogelijk te behouden.

Nu onze groep al goed gewend is en de collega’s hun draai hebben gevonden in deze nieuwe manier van werken in de regio, willen we u graag kennis laten maken met onze groep en onze ruimtes.

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij onze officiële opening van de dagbehandeling, op vrijdag 21 juni. U bent van harte welkom vanaf 11.15 uur. Na het officiële gedeelte bieden wij u een gezellige lunch aan. De feestelijkheden eindigen rond 13.30 uur. Tijdens deze opening kunt u zelf ervaring op doen met de activiteiten en het behandelprogramma. Uiteraard is er alle ruimte om uw vragen te stellen en nadere informatie te verkrijgen. 

Gezien uw drukke agenda lukt het misschien niet om de gehele tijd aanwezig te zijn. Daar hebben wij alle begrip voor. Om die reden hebben wij ervoor gekozen de officiële opening te plannen rond lunchtijd. Hopelijk bent u in de gelegenheid om in ieder geval bij de lunch aanwezig te zijn (lopend buffet tussen 12.30 – 13.30 uur) en kort kennis te maken met de cliënten, mantelzorgers en begeleiders van de dagbehandeling.

Wij hopen u te zien op vrijdag 21 juni!

Hartelijke groet,
Team dagbehandeling

N.B.  Kijk ook eens op de website van het Parkhuis.

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2019 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap