Historie

In januari 2007 startte de huisartsenpraktijk de Wilg een Diabetes project. Na een succesvol jaar ontstond verdere samenwerking in de Alblasserwaard met huisartsen uit Graafstroom, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Uit deze samenwerking ontstond het initiatief om in januari 2009 de Diabetes Zorggroep West Alblasserwaard & Omstreken op te richten. 
Zo werd de kwaliteit en de organisatie van de Diabetes zorg vergroot. 

In 2010 hebben zich 60 huisartsen uit Dordrecht aangesloten en werden de activiteiten uitgebreid op de gebieden COPD en CVRM. De Zorggroep bleef opereren onder de naam Zorggroep West-Alblasserwaard en omstreken. In januari 2013 volgde ook de aansluiting van de huisartsen van de HAGRO Zwijndrecht. Inmiddels werken we onder de handelsnaam ZGWA.

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap