Nieuws

Actueel

Diëtisten van ZGWA bespreken plannen voor 2016

Diëtisten van ZGWA bespreken plannen voor 2016

Op 12 november jongstleden kwamen een groot aantal diëtisten van de ZGWA bij elkaar om de plannen voor 2016 te bespreken.
Voeding staat volop in de belangstelling, maar door aandacht van de media onstaat ook verwarring. Daarom organiseren de diëtisten workshops voor patiënten van de ZGWA om belangrijke thema’s goed uit te leggen en praktische adviezen te geven.

Lees hier verder voor het volledige bericht 

Folder netvliescontrole voor diabetespatiënten

Bij Diabetes Mellitus type II bestaat een verhoogde kans op beschadiging van de bloedvaatjes die het netvlies van uw ogen van bloed voorzien. Op den duur kunt u hierdoor slechter gaan zien of zelfs blind worden. Daarom is het van belang dat bloedvatveranderingen op tijd worden opgespoord en behandeld. Met de jaarlijkse netvliesscreening worden afwijkingen opgespoord en in de meeste gevallen is blindheid te voorkomen.

Lees hier verder voor meer informatie over de netvliescontrole.

‘Die betrokken dorpsdokter van weleer zit diep in ons geworteld’

Zuijderhoudt & Den Hartog

Het zouden zomaar vader en zoon kunnen zijn.
Nee, geen spoortje van uiterlijke gelijkenis. Wel twee zielsverwanten als het gaat om de essentie van het huisarts zijn. De samenwerkende dorpsdokters Zuijderhoudt en Den Hartog vertellen in een openhartig gesprek wat hen drijft en wat zij van de toekomst verwachten. Lees hier verder

1 2 3 4

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap