Nieuws

Archief
2019
2018
2017
2016
2015

Actueel

Kom ook op 5 maart naar het Papendrechts Gezondheidscafé!

19 februari 2019

Hoe verwerk je dat je een ziekte hebt die niet meer overgaat, bijvoorbeeld COPD en diabetes? Hoe en met wie kun je praten over wat de ziekte met je doet? Hoe accepteer je beperkingen en stel je plannen bij? Praat er over met anderen en deskundigen. Ook partners zijn van harte welkom.

Praktijkondersteuners GGZ Paulien Schalk en Linda de Vries geven een presentatie, waarna deelnemers in groepjes onder leiding van een gespreksbegeleider verder kunnen praten. De bijeenkomst is in principe voor inwoners van Papendrecht, maar ook mensen uit andere woonplaatsen zijn welkom. In de toekomst wordt deze bijeenkomst naar verwachting ook in Dordrecht gehouden.

Wil je komen? Dan is het prettig als je je vooraf per e-mail even aanmeldt: gezondheidscafepapendrecht@gmail.com.

Lees verder

Workshops voor patiënten over voeding

17-01-2019

In samenwerking met de aangesloten diëtistes organiseren we binnen de ZGWA de volgende informatiebijeenkomsten voor patiënten:

• Vet in de voeding, de feiten en de fabels
• Diabetes en voeding, de feiten en de fabels
• Lekker eten met minder zout

Zorgverzekeraars onderschrijven het belang van goede voedingsadvisering en de meerwaarde van voorlichting in groepsbijeenkomsten. De workshops zijn daarom voor patiënten die binnen de ketenzorg behandeld worden zonder kosten.

Lees verder.

Groepscursus 'Rookvrij! Ook jij?' start 14 januari in Dordrecht

Als u wilt stoppen met roken is het prettig als u er niet alleen voor staat. Maak het uzelf daarom makkelijker en meld u aan voor de 'Rookvrij! Ook jij?' stoppen met roken cursus die op 14 januari begint in Dordrecht. In een groep kunt u elkaar steunen en heeft u namelijk één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken! Lees meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2019 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap