Info


De website van ZGWA is januari 2015 gelanceerd en nog volop in ontwikkeling. Naast het optimaliseren en uitbreiden van de site met patiënten-/ cliënteninformatie zijn we tevens bezig met het ontwikkelen van het intranet voor al onze zorgprofessionals. 

Als zorgprofessional houden wij u via graag de hoogte over de ontwikkelingen op het intranet van de ZGWA.



Intranet

Zorggroep West Alblasserwaard wil het onderlinge contact tussen huisartsen en zorgverleners verbeteren. Onderdeel hiervan is het opzetten van een intranet wat als platform gaat dienen voor een stuk communicatie en daarnaast om het delen van informatie gemakkelijk en toegankelijk te maken. Hieronder zullen wij de verschillende onderdelen beschrijven met alle mogelijke functionaliteiten.

Algemeen:
Beheerders van ZGWA zullen zorgprofessionals autoriseren en inloggegevens verschaffen waar bepaalde rollen en rechten aan verbonden zijn. Afhankelijk van rol zie je bepaalde pagina’s met bijbehorende inhoud wel of niet en zijn applicaties (links naar externe web applicaties) beschikbaar.

Documenten delen:
Door bestanden centraal te delen weet iedereen altijd waar de laatste versie van het bestand te vinden is. Bestanden worden opgeslagen in een overzichtelijke documenten structuur.

Nieuws:
Er zullen nieuwsitems gedeeld worden via een digitaal prikbord. Deze nieuwsberichten zullen niet op de website gepubliceerd worden maar zijn alleen beschikbaar voor zorgprofessionals.

Gebruikers interactie:
Gebruikers kunnen contact met elkaar hebben door gebruik te maken van het forum. Op het forum kunnen nieuwe onderwerpen worden geplaatst in vastgestelde categorieën. Andere gebruikers kunnen hierop reageren. Binnen het forum kunnen ook bestanden aan een ‘post’ gekoppeld worden zodat gebruikers ook onderling gemakkelijk bestanden kunnen uitwisselen.

Agenda:
Alle beschikbare events en cursussen zijn hier inzichtelijk, na het inschrijven op een item verschijnt dat item op een ‘mijn kalender’. Deze persoonlijke agenda kan als lijst maar ook als visuele agenda worden weergegeven.

Ledenoverzicht:
Alle op het intranet bekende personen worden weergegeven en gecategoriseerd op praktijk, functie, plaats etc. Per persoon is de naam, foto en een korte beschrijving zichtbaar.














Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2020 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap