Geïntegreerde Leefstijl Interventie (GLI)

Heb je al geruime tijd moeite om een gezond gewicht te bereiken? Wil je gezonder gaan leven, maar weet je niet goed hoe? Wil je je graag fitter voelen? Wil je voorkomen dat je medicatie moet gaan gebruiken of heb je al medicatie en wil je daar vanaf? Ben je bereid om zelf hard aan de slag te gaan om je leefstijldoelen te bereiken en heb je daarbij behoefte aan advies en begeleiding? Dan is dit je kans om een blijvende verandering te realiseren!

Per 1 januari 2021 is de Geïntegreerde Leefstijl Interventie (GLI) in onze regio gestart. De GLI is een tweejarig programma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met overgewicht, die willen afvallen en gemotiveerd zijn om gezonder te gaan leven. Het wordt op verschillende locaties in de regio aangeboden. Deelname gaat altijd in overleg met je huisarts. Je krijgt het programma bij alle zorgverzekeraars volledig vergoed zonder eigen risico. Je krijgt begeleiding van een leefstijlcoach en je doorloopt het programma met een groep van maximaal 12 deelnemers.

Kijk voor meer informatie op www.gli-zuidhollandzuid.nl.


Zorggroep ZGWA

Zorg die draait om ú. Dat is waar de ZGWA en haar aangesloten huisartsenpraktijken voor staan. Met een geïntegreerd aanbod van kwalitatief hoogstaande geneeskundige zorg streven we naar het bevorderen van de gezondheid. Onze zorgprogramma's spelen hier een belangrijke rol bij. In goede samenwerking tussen alle disciplines bieden wij de nodige zorg zoveel mogelijk dichtbij huis aan. 

Lees meer over de Zorggroep >

 

© 2021 Zorggroep ZGWA Disclaimer Sitemap